Zeliha-Ramazan Alpan Anaokulu
ASYA MAH. 5174 SK. NO 5 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA

VİZYON

HEDEF KİTLEMİZİ; Bilgiyi üretebilen, araştırmacı, sorgulayıcı, yaratıcı ve özgür düşünebilen, düşündüğünü, ifade edebilen, çevresiyle barışık, Atatürk ilke ve İnkılaplarını, bu çizgide bir demokrasi ve anlaşısını benimsemiş; milli değerlere sahip, gelecek yüzyılın ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaratıcı çözümleri, alışılmış çözümlerin üzerinde tutan. sorunlara yaratıcı ve yapıcı çözümler üretme çabasında olan, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açık, meraklı, girişimci, tutarlı, planlı ve ilkeli olan, insanlığın temsilcisi olarak YETİŞTİRMEKTİR

MİSYON

Zeliha Ramazan Alpan Anaokulu olarak; Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda, ana dilini etkili bir şekilde kullanabilen, öz güvene sahip, ailesini, vatanını ve milletini seven; bedensel ve düşünsel emeğe saygılı; en iyiye ulaşmayı amaç edinmiş, araştırmacı, ihtiyaçlara ve sorunlara yaratıcı çözümler üretebilen, tutarlı ve ilkeli, toplumuna yararlı... Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.

Öğretim Şekli :İkili eğitim

İkili eğitim

7:00 - 12:15 / 12:25 - 17:40

kalorifer

Servis Bilgisi

2 adet ÜCRETLİ öğretmen servisi mevcuttur. 43,43A VE 44 NUMARALI BELEDİYE OTOBÜSLERİ OKUL YAKININDAN GEÇMEKTEDİR.

10 km

şehir merkezi

Diğer Hususlar

OKUL SİTEMİZDEKİ BİLGİLER GÜNCELDİR.OKULUMUZU TERCİH EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ BURADAKİ BİLGİLERE GÖRE TERCİHTE BULUNMASI GEREKMEKTEDİR.